Referenties

Wat zeggen klanten over Vane Montage? In de onderstaande referenties vertellen klanten over hun ervaring met ons bedrijf.

Schrijf zelf een referentie:

Naam
E-mail
Reactie
 

Diny van den Berg:

Vane montage heeft ons huis op de 1e verdieping en de zolder voorzien van laminaat. Een prachtig resultaat en een mooie afwerking. Een prettige samenwerking, we zijn heel erg tevreden.

Jaap Flikweert:

Trap gerenoveerd, van vloerbedekking naar houten treden.
Aftimmering met triplex en perfect op maat gemaakte massief houten treden.
Een mooi stukje vakwerk !!

Beppie Koning:

Vane montage heeft voor ons een prachtige buitentafel gemaakt. De tafel is zelfs nog mooier geworden dan de impressie-tekening die ik zelf gemaakt had. De afwerking is ook heel goed. Onze complimenten Julian!

Marlieke Visser:

Vane Montage heeft voor mij een mooi bureautje van steigerhout gemaakt inclusief twee krukjes die je eronder kunt schuiven. De service was erg goed evenals de afwerking!
Bedankt!

Jan Greijn:

Vane Montage heeft onze buitentafel – die door de wind helemaal in het ongerede was geraakt – prachtig hersteld. Als nieuw. We dachten eerst dat er een kopie was gemaakt. Vakwerk!

Wilma van den Berge:

Vane Montage heeft voor ons een kast gemaakt, die precies past bij de rest van onze meubels. Prima werk, we zijn erg tevreden.

Anita Frickus:

Vane Montage heeft in onze woonkamer plinten aangebracht .
Het verstek voor alle hoeken is keurig gemaakt en het afkitten is ook netjes gedaan.
Vakwerk !

Nellie Cruz Passos:

Vane Montage heeft voor ons een stevige schutting met twee poortdeuren geplaatst. Aan alle wensen is voldaan en we zijn zeer tevreden.

Jan Hanzen:

Vane Montage heeft voor ons een mooie poortdeur gemaakt, netjes afgewerkt en zeer snel, s’morgens opgemeten en s’avonds geplaatst, dat is pas maatwerk. Proficiat, ga zo door.

Fleur Verloo:

Vane Motage heeft voor ons een 3 tal meubels van steigerhout gemaakt, tv-meubel, salontafel en eetkamertafel. Wat ik erg prettig vond is dat we zelf onze meubels hebben getekend en dat alles perfect zoals het op papier stond is gemaakt en netjes is afgewerkt.

Joeri de Zeeuw:

Mooi werk afgeleverd. Het bureau op ons kantoor is volledig in de huisstijl van ons bedrijf en op maat gemaakt voor onze kantoorruimte.

Corné Flikweert:

Het is prettig samenwerken met Vane Montage. Duidelijke afspraken, nette werkwijze en hoog werktempo. Zeker een aanrader. Ga zo door!