Werkgebieden

Afwerking

Of het nu gaat om het wegwerken van een centrale verwarming of het plaatsen van plinten in de woonkamer. Wij kunnen u met diverse afwerkingwerkzaamheden helpen.  We denken graag met u mee om de verbouwing tot een prachtig eindresultaat te brengen.

Interieurbouw

Met vakmanschap en oog voor detail maken wij interieurs op maat. Interieurbouw voor zowel de particuliere markt als zakelijke markt.

Naast woninginterieurs kunt u bij ons ook terecht voor een professionele inrichting van uw winkel, horecagelegenheid of kantoor.

Meubelmaker

Van keukentafel tot bedombouw, alles op maat met perfecte afwerking.  Of het nu gaat om een klassieke stijl, steigerhouten meubels of moderne stijl. We bedenken of ontwerpen een oplossing naar wens van de klant. Daarvoor kijken wij vooraf welke materialen, afwerking en stijltype het beste bij uw interieur past om tot een perfect resultaat te komen.

Montage

Vane Montage is tevens in te huren voor allerhande montagewerkzaamheden. Of het nu gaat om ophangen van reclameborden/frames voor signingbedrijven of werkzaamheden in de bouw.

Timmerwerkzaamheden

Bij Vane Montage kunt u terecht voor diverse timmerwerkzaamheden waarbij wij veel aandacht besteden aan detail. Of het nu gaat om kleine werkzaamheden zoals beschadigde deuren, het plaatsen van ramen of wanden of grote projecten. Vanuit onze werkplaats in Bruinisse kunnen wij u perfect van dienst zijn met timmerwerkzaamheden.

nieuw project

Kast.

Op maat gemaakte kast met schuifdeuren en werkblad. Materiaal: Gemelamineerd spaanplaat. (walnoot)

nieuw project

sponsorbord Forza.

Bord voor de club van 100 voor volleybalvereniging Forza. Gebruikte materialen: spaanplaat en MDF.

nieuw project

Eiken tafel.

Massieve rustiek Eiken tafel afgelakt met een harde blanke zijdeglans 2-componenten lak.

nieuw project

Kledingkast met schuifdeuren.

Op maat gemaakte kledingkast met schuifdeuren gemaakt van gemelamineerd spaanplaat. kleur: gebroken wit.

referenties

Klanten over Vane Montage

"Vane montage heeft ons huis op de 1e verdieping en de zolder voorzien van…"

Diny van den Berg

bekijk alle referenties | plaats ook een referentie